De la documente primare la bilant contabil ne adaptam cu succes nevoilor dumneavoastra!

D&A EXPERT este o firma de servicii profesionale menite sa ajute companiile mici si mijlocii sa se dezvolte lasand activitatile operationale in seama expertilor.

Prin firma noastra de contabilitate oferim clientilor incredere prin profesionalism, prin gasirea unor solutii optime in domeniul financiar-contabil, salarizare si politica manageriala.

Totodata garantam confidentialitatea informatiilor si o eficienta maxima in realizarea lucrarilor.

Serviciile oferite de noi acopera o gama larga de necesitati pe care le prezinta o firma. De la inregistrarea la Registrul Comertului si pana la rezolvarea problemelor de contabilitate si fiscale din cadrul unei firme, noi incercam sa va oferim cele mai bune servicii si cea mai eficienta colaborare.

D&A EXPERT este pregatita sa ofere servicii si solutii pentru problemele de personal cu care se confrunta compania dvs. Standardele impuse, cele doua departamente: contabilitate si resurse umane - prin specialistii angrenati in activitate va stau la dispozitie pentru rezolvarea rapida, eficienta a problemelor pe care le intampinati in activitatea firmei dumneavoastra.

Cand lucrati cu noi, afacerea dvs. primeste mai mult decat cunostintele unui profesionist – expertiza intregii noastre echipe.