D&A EXPERT este o firma de servicii profesionale menite sa ajute companiile mici si mijlocii sa se dezvolte lasand activitatile operationale in seama expertilor.

De la documente primare la bilant contabil ne adaptam cu succes nevoilor dumneavoastra!

Prin firma noastra de contabilitate oferim clientilor incredere prin profesionalism, prin gasirea unor solutii optime in domeniul financiar-contabil, salarizare si politica manageriala.

Oferim:

- Expertiza contabila 
Va ajuta sa intocmiti situatii financiare mai bune si sa gestionati riscurile mai efficient.

- Servicii de evidenta contabila
O imagine exacta a situatiilor financiare ii ajuta pe antreprenori sa isi inteleaga si sa isi gestioneze mai bine intreaga afacere.

- Activitatea de consultanta fiscala
Printr-o abordare strategica si o cunoastere foarte buna a diverselor industrii, echipa noastra de specialisti va ajuta sa va mentineti in mediul competitiv, in conformitate cu reglementarile fiscale in vigoare

- Servicii de personal si salarizare

Gestiunea serviciilor de resurse umane inseamna mai multa mobilitate pentru antreprenor cat si lasarea in grija profesionistilor a aplicarii legislatiei in domeniu.

Standardele impuse, cele doua departamente: contabilitate si resurse umane - prin specialistii angrenati in activitate va stau la dispozitie pentru rezolvarea rapida, eficienta a problemelor pe care le intampinati in activitatea firmei dumneavoastra.

Externalizarea serviciilor de contabilitate si resurse umane prezinta o serie de avantaje care va ajuta in managementul firmei dumneavoastra:

- Cunoasterea, intelegerea si aplicarea corecta a legislatiei contabile si fiscale;
- Reducerea costurilor cu activitatea contabila, atat prin reducerea sau eliminarea cheltuielilor cu impozite si taxe pentru veniturile salariale cat si pentru creearea locului de munca (spatiu, mobilier, tehnica de calcul, programe de contabilitate);
- Reducerea riscului dvs si transferarea acestuia catre firma de contabilitate;
- Lucrul cu o echipa tanara si dinamica si bine pregatita profesional.